Halfords: Service Best is Leverancier van het Jaar 2013

Halfords: Service Best is Leverancier van het Jaar 2013

Service Best International is op woensdag 11 december tijdens de jaarlijkse leveranciersdag van Halfords uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar 2013.
Goede doel
Service Best – groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires – behaalde deze titel vanwege de uitstekende prestaties op het gebied van omzetontwikkeling, marge en innovatiekracht. Pascal van Steen en Ronald de Reus hebben namens Service Best de speciale oorkonde en bloemen in ontvangst genomen.
Daarnaast ontving Service Best een cheque van 1.000 euro, te besteden aan een goed doel. Service Best doneerde de cheque aan Stichting DaDa, een stichting die zich al ruim elf jaar inzet om een ziekenhuisverblijf voor kinderen aangenamer te maken.
Samenwerken
Volgens Wim Braafhart, Marketing Manager Halfords, is partnerschap erg belangrijk: “Door intensief samen te werken met onze leveranciers bereiken we beide een sterkere positie. Juist nu, in een tijd waarin de consument steeds meer vraagt en verwacht, is het bundelen van onze krachten essentieel. Service Best deelt deze visie en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer sterke en betrouwbare partner.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.