Toyo parttner kampioenschappen indooratletiek in Glasgow

Toyo parttner kampioenschappen indooratletiek in Glasgow

Na de Europese kampioenschappen atletiek in Berlijn is Toyo Tires nu ook een partnerschap aangegaan met de Europese kampioenschappen indooratletiek in Glasgow.
Topatleten
De 35e editie van de Europese kampioenschappen indooratletiek vindt plaats van 1 tot 3 maart. Topatleten die deelnemen aan het European Athletics-evenement maken kans de nieuwe Europees kampioen indooratletiek te worden. Meer dan 600 atleten uit 50 landen zullen de strijd met elkaar aangaan in de Emirates Arena.
Promotie
Toyo Tires was al in 2017 partner van de wereldkampioenschappen atletiek. Sinds vorig jaar breidde het bedrijf zijn partnerschap uit tot de wereldkampioenschappen indooratletiek, die plaatsvonden in Birmingham. In Glasgow zal het merk Toyo Tires te zien zijn op de borden rond de baan, op al het officiële gedrukte materiaal en op de schermen in de arena. Buiten de atletiekbaan is er een Toyo Tires promotiestand met de “Toyo Tornado”. Alle bezoekers van de kampioenschappen die deelnemen, winnen fantastische prijzen. (Foto: Toyo Tires)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.