Harvest Automotive  partner ABT voor Benelux

Harvest Automotive partner ABT voor Benelux

Harvest Automotive BV in De Meern is de verantwoordelijke partner van ABT Sportsline GmbH autostyling en motortuning onderdelen in de Benelux. Hiervoor hebben Harvest en ABT Sportsline een samenwerkingsovereenkomst getekend.
ABT Sportsline
Harvest heeft de ABT Sportsline autostyling en motortuning onderdelen voor de merken Audi, Volkswagen, Seat en Skoda op voorraad in De Meern. Van daaruit distribueert Harvest de goederen naar haar relaties zoals onder andere VAG-dealers en autoshops.
Jeroen van Harselaar, commercieel directeur van Harvest Automotive zegt blij te zijn zich de nieuwe partner van ABT Sportsline te kunnen noemen. “We kiezen ervoor om kwaliteitsmerken te importeren en verkopen. Een bijzonder gegeven is dat als een auto wordt uitgerust met onderdelen van ABT, de volledige fabrieksgarantie geldig blijft.”
ABT Power Dagen
Om ABT opnieuw te introduceren, organiseert Harvest in samenwerking met haar dealers van 3 t/m 15 april 2014 de ABT Power Dagen. Klanten krijgen dan 20% korting op alle ABT Engine Control AEC motortuning producten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.