Goodyear op tournee met Drive Results Tour
(Foto: Goodyear)

Goodyear op tournee met Drive Results Tour

Goodyear gaat op tournee met de Drive Results Tour 2024, zo meldt Goodyear in een persbericht. Met een mobiele vrachtwagen-showroom vergezeld met enkele speciaal uitgeruste bestelauto’s, presenteert Goodyear tijdens de tour zijn bandenaanbod aan kleinere consumentengroepen.

De wagens zullen ook aanwezig zijn bij beurzen en evenementen, waaronder de Goodyear FIA European Truck Racing Championship. Tijdens de toer laten deskundigen concrete voorbeelden zien van hoe de producten, oplossingen en diensten van Goodyear Total Mobility Suite de efficiëntie, concurrentiekracht en duurzaamheid voor fleets kunnen versterken.

Premiumbanden

De nadruk ligt op de premiumbanden en de bandmonitoringsystemen. Belanghebbenden kunnen zo ervaren hoe de technologieën van Goodyear-fleets kunnen helpen om de brandstofefficiëntie te verbeteren, de operationele kosten omlaag te brengen en onverwachte breakdowns tijdens het goederenvervoer te minimaliseren.

“Nu we aan deze toer beginnen, kijken we vooruit om contact te leggen met fleets, hun individuele uitdagingen te begrijpen en te laten zien hoe we die kunnen oplossen met onze integrale benadering van fleet efficiëntie”, zegt Maciej Szymański, marketingdirecteur commercial business bij Goodyear.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.