Bridgestone wint in winterbandentests

Bridgestone wint in winterbandentests

Bridgestone Blizzak LM-80De Bridgestone Blizzak LM-80 is de winnaar van de nieuwe SUV/CUV-winterbandentest van de Duitse ADAC.
Blizzak LM-80
De Blizzak LM-80 was getest in de maat 215/65 R16, gemonteerd op een Volkswagen Tiguan. Hij kreeg de hoogste score op het gebied van brandstofverbruik en prestaties op ijs en scoorde zeer goed op een nat wegdek en op sneeuw.
Deze triomf volgt op de nr. 1-positie van de LM-80 bij de ACE (Auto Club Europe) en GTÜ (German Association for Technical Inspection) winterbandentest, gepubliceerd in september 2012.
Blizzak LM-32
Bridgestone heeft met de Blizzak ook de hoogste behaald in de winterbandentest van AutoBild. Dit magazine oordeelde dat deBlizzak LM-32 zorgt voor een excellente handling en een korte remweg onder alle omstandigheden,goed bestand is tegen aquaplaning, een lange levensduur heeft en veel comfort biedt.
De Blizzak LM-32 voert tenslotte ook de ranglijst aan van de winterbandentest van de Europese automolbielclubs ADAC, ÖAMTC en TCS. Hij was getest in de maat 205/55 R16, gemonteerd op een Skoda Octavia en kreeg het predicaat “aan te raden” voor de overall-prestaties.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.