Bridgestone opnieuw sponsor Audi Alpine Ski World Cup

Bridgestone opnieuw sponsor Audi Alpine Ski World Cup

Men giant slalom race of FIS Alpine skiing World Cup in Garmisch-PartenkirchenBridgestone Europe heeft haar sponsorschap van de Audi FIS Alpine Ski World Cup met nog eens drie jaar verlengd, tot het einde van het winterseizoen 2015/2016.
Winterbanden
De bandenfabrikant was al twee seizoenen sponsor. Dit heeft het bedrijf naar eigen zeggen bijgedragen aan het promoten van het winterbandenaanbod van Bridgestone en in de verkoop van winterbanden.
In het komende winterseizoen 2013/2014 is Bridgestone de hoofdpartner bij 39 World Cup-evenementen alpineskiën, die zullen plaatsvinden in 8 verschillende Europese landen: Oostenrijk, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Slovenië, Zweden en Zwitserland.
Sponsorpakket
Bridgestone heeft ter gelegenheid van het partnerschap een sponsorpakket ontwikkeld. Dit bestaat uit branding op startnummers, startcabines, vlaggen op de poortjes en duidelijk zichtbare borden langs het parcours en bij de finish, en uit plaatselijke marketingprogramma’s die het winterbandenaanbod van Bridgestone ondersteunen. Bovendien is de Duitse alpineskiër Fritz Dopfer ambassadeur van Bridgestone.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.