Goodyear Dunlop lanceert brandstof calculator

Goodyear Dunlop lanceert brandstof calculator

Goodyear Dunlop heeft een nieuwe online Brandstof Efficiency Calculator geintroduceerd. Deze moet wagenparkbeheerders helpen om de goede brandstofbesparende investeringen te doen met een maximale opbrengst.
De Brandstof Efficiency Calculator laat de wagenparkbeheerders zien welke besparingen zij kunnen bereiken op het gebied van CO2-, brandstof- en kostenbesparing. Het tijdstip van de lancering van de calculator is volgens Goodyear goed. Deze komt in een tijd dat brandstofkosten stijgen en dat het wegtransport de milieubelastingen de komende jaren verder zal beinvloeden. Dit maakt dat het gunstig is voor wagenparkbeheerdeers om te komen tot verdere brandstofbesparingen.
Met behulp van de calculator kunnen wagenparkbeheerders voorspellen wat het effect van de bandenkeuze is op de ontwikkeling van de brandstofkosten. Ook kan men via de calculator het effect voorspellen van investeringen in chauffeurtrainingen en aerodynamische oplossingen. Het hulpmiddel is al klaar voor de invoering van de op komst zijnde EU labeling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.