Goodyear Dunlop informeert medewerkers Tyrenet Nooteboom over bandenlabel

Goodyear Dunlop informeert medewerkers Tyrenet Nooteboom over bandenlabel

Afgelopen dinsdagavond 19 juni heeft Goodyear Dunlop samen met Tyrenet Nooteboom, een bandenlabelpresentatie georganiseerd bij Tyrenet Nooteboom. Tijdens deze presentatie kwam de vraag aan de orde wat komt er allemaal bij kijken bij het bandenlabel en voor wie dit een belangrijke rol speelt”
Deze vraag is voor veel medewerkers in de bandenbranche nog onduidelijk, aldus Tyrenet Nooteboom. ”Bij Tyrenet Nooteboom is deze vraag voor vele medewerkers, ruim 70personen van administratie tot en met verkoop buitendienst, wel verhelderd. De avond begon met een gezamenlijk etentje, daarna vond de presentatie over het bandenlabel plaats, die achteraf nog uitvoerig werd besproken tijdens de borrel. Een geslaagde avond met als conclusie:het bandenlabel is revolutionair voor onze branche.”
Vanaf 1 november 2012 dienen alle personen-, bestel- en bedrijfsautobanden, die op de Europese markt verkocht worden en die geproduceerd zijn na 1 juli 2012, te zijn voorzien van een bandenlabel. Dit label is gebaseerd op de drie belangrijkste eigenschappen van een band: brandstofefficiëntie, grip op nat wegdek en extern rolgeluid.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.