Goodyear Dunlop ‘Supplier of the Year’ bij Krone

Goodyear Dunlop ‘Supplier of the Year’ bij Krone

Krone Supplier of the yearGoodyear Dunlop heeft van Bernard Krone GmbH, één van de grootste trailerfabrikanten in Europa, een onderscheiding ‘Supplier of the Year’ ontvangen.
Suppliers Day
De uitreiking vond plaats tijdens de eerste Suppliers’ Day van Krone in de hoofdproductievestiging in Werlte, Duitsland. Krone reikte de onderscheidingen voor het eerst uit, in vijf verschillende categorieën. Goodyear Dunlop werd bekroond in de categorie ‘Chassis’.
just in time logistiek
“De hedendaagse economie is grotendeels gebaseerd op just-in-time-logistiek. Bijna 70 procent van deze goederen wordt geleverd met vrachtwagens.” Directeur Bernard zei bij de uitreiking dat dit vraagt om betrouwbare vrachtwagens en trailers. We stellen hoge eisen aan onze leveranciers om te garanderen dat ze altijd de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs bieden.”
Voor de onderscheidingen werden zo’n 200 belangrijke leveranciers van Bernard Krone GmbH door een jury beoordeeld op hun prestaties op het gebied van kwaliteit en logistiek en op de prijs-kwaliteitverhouding en service die ze leveren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.