Goodyear bouwt nieuwe Zeppelin

Goodyear bouwt nieuwe Zeppelin

Goodyear ZeppelinGoodyear gaat haar bestaande vloot met Zeppelins vervangen. Op dit moment werkt men aan de bouw van de eerste van de nieuwe toekomstige generatie.
Het nieuwe Zeppelin LZ N07-101 luchtschip wordt gebouwd door het Duitse  ZLT Zeppelin Luftschifftechnik en zal daarna worden geassembleerd bij Goodyear’s Wingfoot Lake Hangar bij Akron in de VS. “De bouw markeert het begin van een nieuwe tijdperk voor de Goodyear Zeppelin, één van ‘s werelds meest opvallende merkiconen”, aldus Nancy Ray, director of Global Airship Operations bij Goodyear.
De nieuwe Zeppelin wordt groter en wendbaarder dan de huidige generatie. Hij zal ook meer passagiers kunnen vervoeren. De bouw zal ongeveer 6 tot 7 maanden in beslag nemen, inclusief de installatie van de vlucht-controlesyestemen. De training van de bemanning zal in de eerste helft van 2014 plaatsvinden.
Goodyear heeft in haar geschiedenis sinds 1917 meer dan 300 luchtschepen, waaronder Zeppelins, gebouwd en gebruikt.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. WAUTERS André

    Een cruise in een zeppelin zou mij zeker aanspreken, dit moet een hemels gevoel geven aan een culinaire tafel te kunnen zitten bij het raam van zo’n luchtschip, Waar zouden wij zo’n cruise kunnen boeken en aan welke voorwaarden.
    Mijn E-mail: [email protected]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.