Giti Tire opent technische centra in Duitsland en VS

Giti Tire opent technische centra in Duitsland en VS

GiTiGiti Tire, producent van o.a. GT Radial bedrijfswagenbanden, zal binnenkort zowel in Duitsland als in Amerika R&D centra openen, waardoor de onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten verder kunnen worden uitgebreid.
Breder leveringspakket
De nieuwe centra zullen nauw gaan samenwerken met al bestaande faciliteiten in Engeland, China en Indonesië. Wim Reijmerink, directeur van importeur Truck Tyre Partner, is verheugd over de verdere uitbreiding: “In 2009 zijn wij in de Benelux begonnen met de verkoop van GT Radial bedrijfswagenbanden. Nu staan wij qua marktaandeel al in de top 6, maar willen verder groeien waardoor een breder leveringspakket noodzakelijk i. Omdat de producten die wij verkopen, geheel afgestemd dienen te zijn op de eisen van de Europese klant, was er duidelijke behoefte aan uitbreiding van de Europese R&D faciliteiten.”
Hannover
Het technisch centrum in Duitsland wordt gevestigd in Hannover. Naast bedrijfswagenbanden hebben de R&D activiteiten ook betrekking op personenauto-, 4×4- en bestelautobanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.