George Rietbergen (ex Goodyear) naar investeringsmaatschappij

George Rietbergen (ex Goodyear) naar investeringsmaatschappij

5square RietbergenGeorge Rietbergen is per 3 april actief als partner van de private investeringsmaatschappij 5square in Laren. Daarnaast is hij enkele dagen later, per 10 april 2017, aangesteld als Boardmember van Nokian Tyres.

Eerste Nederlander
Met zijn aanstelling bij Nokian in Helsinki (Finland) is hij de eerste Nederlander als boardmember van een Finse partij. Rietveld was voorheen in diverse rollen betrokken bij Goodyear – Dunlop. Maar Rietbergens’ hoofdactiviteit wordt nu partner bij 5square, een private investeringsmaatschappij. Het netwerk van 5square bestaat vooral uit (ex) ondernemers die een actieve bijdrage leveren bij de realisatie van de strategische doelstellingen van de ondernemingen waarin 5square investeert.

Ervaring
Met zijn aanstelling als partner van 5square wil Rietbergen, na verantwoordelijk te zijn geweest voor grote sterk groeiende bedrijven, als investeerder zijn ervaring delen met nieuwe bedrijven. Naast Goodyear-Dunlop werkte hij bij KLM Royal Dutch Airlines, GM en Arriva (onderdeel Deutsche Bahn).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.