Ewals verlengt bandencontract Goodyear voor 3.550 voertuigen

Ewals verlengt bandencontract Goodyear voor 3.550 voertuigen

Ewals Cargo Care heeft opnieuw gekozen voor Goodyear als leverancier van vrachtwagenbanden. Hierdoor wordt de samenwerking van meer dan 20 jaar voortgezet.

RFID-chip
Het contract geldt voor heel Europa en behelst de levering van banden voor zo’n 3.000 opleggers en 550 trekkers. Daarnaast levert Goodyear een pakket ondersteunende diensten voor vrachtwagenbanden onder de noemer Goodyear FleetFirst. ”In het verleden hebben we al de krachten gebundeld bij de invoering van de versie met ingebouwde RFID-chip”, aldus Bart Van Rens, Manager Ewals Fleetcontrol. “Wij zijn ervan overtuigd dat we onze banden dankzij het RFID-concept beter kunnen monitoren en dit zal de kosten drukken. Een andere grote stap voorwaarts is de nieuwe registratiefunctie ‘eJob’ die Goodyear aanbiedt, waarmee we onmiddellijk informatie binnen over alle uitgevoerde werken.”

Opleggerbanden
De meeste opleggers van Ewals zijn megatrailers van 100 m3. Hiervoor levert Goodyear de KMAX T RFID (Radio Frequency Identity) 435/50R19.5-opleggerbanden met hoog kilometerrendement en ingebouwde microchips. De service voor Ewals wordt verstrekt door het Europese TruckForce-netwerk van Goodyear en omvat ook de ServiceLine24h-pechverhelping en FleetOnlineSolutions voor beheer van vrachtwagenbanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.