First Stop wordt sponsor TyreSafe

First Stop wordt sponsor TyreSafe

First Stop. het bandenservice netwerk van Bridgestone, is in Groot Brittannië toegetreden als officieel sponsor van TyreSafe, de Britse organisatie die zich inzet voor verkeersveiligheid door veilige banden.

Veiligheidsbewustzijn
First Stop heeft in Groot-Brittannië 78 servicecentra en meer dan 2.000 in Europa. Als sponsor van TyreSafe wil de bandenketen bijdragen aan een groter veiligheidsbewustzijn door banden bij haar klanten door promotiemateriaal en voorlichting.

Correct bandenonderhoud
Volgens Stuart Jackson, voorzitter van TyreSafe is TyreSafe de aangewezen partij om de automobilist te wijzen op veiligheid door banden. “Onze sponsoren spelen hierbij een essentiële rol door hun klanten te wijzen op het belang van correct bandenonderhoud. Wij hebben sinds onze oprichting bijgedragen aan een reductie van 31% in bandengerelateerde ongevallen. Nu ook First Stop is toegetreden als sponsor kunnen we meer mensen bereiken.”

TyreSafe is opgericht in 2006 en heeft nu een sponsornetwerk met autofabrikanten, autoclubs, bandenservicebedrijven, supermarkten, verzekeringsmaatschappijen en politie en brandweer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.