Falken breidt aanbod winterbanden uit
(Foto: Falken)

Falken breidt aanbod winterbanden uit

Falken heeft het aanbod winterbanden uitgebreid met de Eurowinter HS02 en HS02 PRO. Daarnaast heeft Falken met de Euroall Season AS220 PRO ook een nieuwe all-seasons band voor ‘hoge prestatie rijders’ op de markt gebracht. Dat meldt het bandenbedrijf in een persbericht.

De Falken Eurowinter HS02 en HS02 PRO worden gekenmerkt door een dynamisch ontwerp van het zijvlak, een lager gewicht en een reeks innovatieve technische aspecten. De banden hebben uitstekende aquaplanning eigenschappen dankzij een symmetrisch en directioneel V-profiel. De PRO-versie heeft ook een asymmetrische drie-zone bedrading waarmee hij speciaal gericht is op berijders van personenauto’s en SUV’s die hoge prestaties verwachten, een nieuwe sector voor Falken.

De in 2022 gelanceerde Falken Eurowinter HS02 is nu beschikbaar in 45 maten van 14 tot 20 inch in de 45 tot 70 serie. De PRO komt in 74 maten van 16 tot 21 inch in de 35 tot 70 serie terwijl de nieuwe all-seasons band komt in 45 maten van 17 tot 21 inch in de 35 tot 65 serie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.