Alignment Systems AB aanwezig op Automechanika 2014

Alignment Systems AB aanwezig op Automechanika 2014

Alignment Systems AB, moederbedrijf van onder meer Josam AB, presenteert tijdens de Automechanika 2014 haar nieuwe structuur na de overname van TruckCam AB. Dit meldt importeru Nederman.
Brandstofbesparing
“Truckuitlijnen staat door aantoonbare brandstofbesparingen volop in de belangstelling”, aldus importeur Nederman. “Josam en TruckCam opereren beide in deze markt, ieder met hun specifieke voordelen. Door het samenvoegen van deze productlijnen ontstaat een heel divers producten pallet.”
Josam Cam-aligner
Een direct gevolg van de samenvoeging is de nieuwe Josam Cam-aligner, een uitlijnsysteem gebaseerd op cameratechniek. Dit systeem zal zijn positie in het middenveld krijgen van het Josam leveringsprogramma.
De Josam Cam-aligner meet wielstanden als sporing, stuurhuismidden, wielvlucht, scheefstand, parallelliteit en off-set. Voor gestuurde assen worden naloop (caster), KPI, uitspoor in de bocht en maximale wieluitslag gemeten. Een nieuwe grafische gebruikersinterface begeleidt de gebruiker door de meting en genereert een rapport met meetwaarden vóór en na het afstellen.
Josam en Truckcam hebben op de Automechanika een gedeelde stand in Hal 8.0 (stand J64). Car-O-Liner is te vinden in Hal 11.0 (stand C65).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.