Euromaster wint Beste Garage awards

Euromaster wint Beste Garage awards

7 vestigingen van Euromaster hebben een Toppers award ontvangen van de vergelijkingssite BesteGarage.nl vanwege hun top 10 notering. Vandaag werden de awards uitgereikt aan de best beoordeelde garages in Nederland.
BesteGarage award
Euromaster in Wormerveer heeft de hoogste score behaald en eindigde als tweede Beste Garage van Nederland. In de gemeente Wormerveer en provincie Noord-Holland kwam deze vestiging als beste garage uit de bus. Euromaster in Wormerveer mag zich hierdoor ‘Topper 2014’ noemen.
Euromaster
Gerrit Voogt, marketingmanager Euromaster, reageert dat Euromaster hoog inzet op service en expertise. “De beoordelingen op BesteGarage.nl geven ons inspiratie. Samen met onze mensen in de vestigingen doen we er ook daadwerkelijk iets mee. De award is voor ons een aanmoediging om de ingeslagen weg te blijven volgen.”
Volgens Steven Kop, directeur BesteGarage.nl blijkt uit onderzoek dat40% van de autobezitters wantrouwen ervaart bij het bezoek aan een garage. BesteGarage.nl heeft zichzelf als doel gesteld autobezitters gemakkelijker de weg naar een betrouwbaar autobedrijf te sturen. Met de jaarlijkse awards willen we dit doel extra aandacht geven.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.