Kwik-Fit het beste vindbaar voor APK

Kwik-Fit het beste vindbaar voor APK

WUAConsumenten die online zoeken naar een APK keuringsinstantie, komen het vaakst terecht bij Kwik-Fit. Dit blijkt uit onderzoek van marktonderzoekbureau WUA!
Euromaster tweede
In het onderzoek blijken de verschillen tussen Kwik-Fit en de concurrentie enorm, zo stelt men..86% van consumenten die zich online oriënteren op een APK keuring komt op Kwik-Fit.nl terecht. Euromaster staat tweede met 47%. De 100 respondenten hebben de gevonden websites beoordeeld op 10 onderdelen. Kwik-Fit staat bij 7 van de tien onderzochte onderdelen op de eerste plaats. Men scoort vooral op vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en informatiewaarde. 47% van de bezoekers plant hier het liefst de APK keuring. Euromaster, nummer twee op de ranglijst, scoort 8%.
Derde onderscheiding WUA!
Volgens Arjan van der Meer, marketing directeur van Kwik-Fit, is dit de derde onderscheiding van WUA! Voor Kwik-Fit: In maart 2013 eindigde Kwik-Fit al op de 1e plaats in een Web Performance Scan op gebied van winterbanden en in september 2013 op de 6e plaats in de WUA! Top 100 van websites 2013. “Deze derde onderscheiding en het prachtige rapportcijfer zien we daarom als grote blijk van waardering en als aanmoediging om ook in 2014 verder te investeren in websiteoptimalisatie voor de klant.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.