Eerste Maxxis ScanCoveryTrial van start

Eerste Maxxis ScanCoveryTrial van start

8 januari 2011 gaat de eerste Maxxis ScanCoveryTrial van start. De 40 deelnemende equipes leggen in zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer af door Scandinavië. Reedijk Banden Import BV, importeur van Maxxis in de Benelux en Frankrijk, stelt als hoofdsponsor winterbanden, fleecejassen en mutsen ter beschikking aan alle deelnemende equipes en de organisatie van de trial.  Elke bezoeker aan de website www.maxxisbanden.nl maakt kans op prijzen. Voorspel op welke positie het Maxxis team eindigt en win een dagvullende ‘Extreme Experience’.
De Maxxis ScanCoveryTrial is een auto toertocht waarbij de deelnemers zich strikt aan de verkeersregels dienen te houden. Er wordt veel gevraagd van de navigator van elke equipe, die de weg moet vinden op basis van coördinaten. Naast hun navigatiekwaliteiten worden de equipes onder meer beoordeeld op basis van ideale rijtijden. De huldiging van de winnaars vindt plaats na de finish op zaterdag 15 januari in het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg.
De organisatie van de Maxxis ScanCoveryTrial stelt 10% van het inschrijfgeld ter beschikking aan KWF Kankerbestrijding voor onderzoek en voorlichting. De initiatiefnemers van de Maxxis ScanCoveryTrial hebben de afgelopen twee jaar al 28 duizend euro voor dit goede doel ingezameld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.