Duurzaam repareren must voor leveranciers Arval

Duurzaam repareren must voor leveranciers Arval

Skoda CitigoLeasemaatschappij Arval maakt duurzaam repareren onderdeel van de nieuw af te sluiten overeenkomsten met haar schade-, glas-, onderhoud- en bandenleveranciers.
Keurmerk
De leveranciers moeten voortaan een keurmerk behalen, bij voorkeur via stichting Duurzaam Repareren. Hiermee wil Arval verdere verduurzaming van zijn wagenpark stimuleren. “Daarom leggen wij in onze nieuwe overeenkomsten met hen duidelijke afspraken vast over het mvo beleid”, aldus Matthijs Wouters, directeur operations bij Arval. “Hierbij geldt het werken volgens de richtlijnen van stichting Duurzaam Repareren als een van de belangrijkste selectiecriteria.”
Duurzaam repareren
Stichting Duurzaam Repareren hanteert een pakket van eisen waaraan bedrijven moeten voldoen om het certificaat Duurzaam Repareren te ontvangen. In het college van deskundigen dat de eisen vaststelt, nemen onder andere vertegenwoordigers van fleetowners, consumentenbelangen en leasemaatschappijen deel. Ook Arval is sinds het eerste uur betrokken bij het college van deskundigen. (Bron: ALW)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.