DTM en Hankook verlengen samenwerking

DTM en Hankook verlengen samenwerking

DTM-promotor ITR en bandenfabrikant Hankook hebben bekend gemaakt dat zij hun succesvolle samenwerking met nog eens drie jaar hebben verlengd, voor de periode 2017 t/m 2019. Dit laat Hankook weten.

Bandentechnologie
Beide partijen hebben de overeenkomst voor de start van het seizoen 2016 in Hockenheim ondertekend. De voortijdige verlenging van de overeenkomst met de DTM onderstreept volgens Hankook de tot dusver succesvolle samenwerking en het vertrouwen in de ontwikkelingsmogelijkheden van de bandentechnologie van de fabrikant.

Samenwerking
Hankook ook in 2016 haar premium performance-racebanden van het type Ventus Race DTM aan de drie autofabrikanten Audi, BMW en Mercedes-Benz leveren. “De op vertrouwen gebaseerde samenwerking met Hankook, net als de prestatiegerichtheid van het bedrijf en haar bandentechnologie hebben ons er toe gebracht, de samenwerking met Hankook voortijdig te verlengen”, aldus Hans Werner Aufrecht, bestuursvoorzitter van DTM ITR. “Vooral met het oog op de verdere internationalisering en het toekomstige technische reglement is professionaliteit zoals wij die sinds lang van onze bandenpartner Hankook kennen een eerste vereiste”,.

De bandenfabrikant is al sinds 1992 actief in de internationale autosport en is in Europa o.a. betrokken bij circuitraces zoals DTM, FIA Formule 3 European Championship, 24-uurs Endurance races, de TCR-series in Duitsland, Italië en Portugal en diverse Formule 4-raceseries.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.