Continental voorziet meer groei in Azië

Continental voorziet meer groei in Azië

Continental voorziet meer groei in Azië. Dit meldt het bedrijf nadat het is gestart met de verkoop in een aantal Aziatische landen.
Nieuwe distributeurs
Vorig jaar is de distributie gestart van Continental banden in Sri Lanka, Vietnam en Burma. In Sri Lanka is Continentl de distributie gestart in samenwerking met haar locale partner Douglas & Sons (PVT) Ltd, één van Sri Lanka’s grootste bandendistributeurs. Daarna startte Continental in Ho Chi Minh City (Vietnam), samen met distributeur Bahn Auto Co Ltd. Vervolgens werd gestart in Burma, tijdens Myanauto 2014, de grootste vakbeurs voor automotive onderdelen en accessoires. Hier presenteerde Continental zich samen met de nieuwe aangesteld distributeur TA Resources Co. Ltd.
Veel potentieel
Volgens Antonio Lopes Seabra, Vice President van Continental AG, ziet Continental veel potentieel in de APAC regio.” Continental wil meer producten op de markt brengen op de Aziatische markten.”
Voor de verschillende wegomstandigheden in Azië ontwikkelde Contrinental de ContiMaxContact MC5 en ContiComfortContact CC5.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.