Conti zet in op high-tech in Korbach fabriek

Conti zet in op high-tech in Korbach fabriek

Conti KorbachAls onderdeel van haar Vision 2025 strategie gaat de bandendivisie van Continental rond 40 miljoen euro investeren in haar Korbach fabriek (Duitsland) in 2018. Dit heeft de bandenfabrikant bekend gemaakt.
Procestechnologie
Het bedrag zal onder meer worden gebruikt om een productielijn op te zetten voor 19 t/m 22 inch banden voor personen- en lichte bedrijfsauto’s. “De vraag naar deze banden groeit in de internationale markt voor original equipment en vervangingsbanden”, aldus Continental. Daarnaast zal de investering worden ingezet voor de centrale ontwikkeling van procestechnolgie die vereist is om deze banden te produceren, aldus Nikolai Setzer, verantwoordelijk voor de bandendivisie. “Met deze investering vergroten we onze expertise en breiden onze internationale bandenproductie verder uit.”
High tech centrum
Door de expertise te bundelen in Kornbach wil Continental makkelijker nieuwe technologische processen kunnen ontwikkelen die vanuit Korbach als high tech centrum kunnen worden ingezet voor de bandenfabrieken wereldwijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.