CED start label MultiHerstel

CED start label MultiHerstel

Per 1 februari 2015 is MultiHerstel een zelfstandige divisie geworden binnen de CED groep die actief wordt in zowel Nederland als België. Hiermee wil CED haar marktpositie in schadeherstel de komende jaren verder uitbouwen.
Landelijk netwerk
MultiHerstel is een landelijk netwerk voor schadeherstel. Hiermee wil CED zich toeleggen op efficiënt schadeherstel via herstel in natura. Volgens CED biedt dit aantoonbaar voordeel voor zowel verzekeraars als voor de gedupeerden. Om de ontwikkelde innovatieve concepten goed uit te rollen, wordt MultiHerstel in Nederland een zelfstandige divisie naast CED Expertise en EMN Expertise en CED Claims management. Hiermee wil CED ook binnen schadeherstel een aanzienlijk marktaandeel realiseren.
Directeur
Robin Roest (35) wordt per 1 februari directeur van MultiHerstel: Marcel van Dijk (41) zal per 1 februari Robin Roest opvolgen als directeur Marketing & Sales. De afgelopen twee jaar heeft Marcel van Dijk als Manager Strategy & Business Development een grote bijdrage geleverd aan de herijking van de groepsstrategie. Ook was hij bij vele strategische projecten betrokken, waaronder Centrum Veilig Wonen en MultiHerstel.
CED is verheugd dat deze strategische functies met ‘eigen’ mensen zijn ingevuld. Hierdoor zal een soepele overdracht plaatsvinden in de komende weken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.