Car Repair Europe wordt ASN International

Car Repair Europe wordt ASN International

HNa drie jaar als Car Repair Europe (CRE) een internationaal schadeherstelnetwerk te hebben opgebouwd wordt de naam veranderd in ASN International. Door internationaal onder één naam te werken wordt de herkenbaarheid en uniformiteit vergroot.
Belgiè en L:uxemburg
In Nederland, België en Luxemburg werd al onder één naam gewerkt. In 2011 zette CRE ‘van nul af’ ASN België en ASN Luxemburg op. Eind 2013 werden met lokale partners in Groot-Brittannië (Selsia UK) en Polen (DynaFleet) samenwerkingsverbanden gestart.
300 vestigingen
ASN levert deze partijen uniforme processen en rapportages vanuit iedere willekeurige plek in het netwerk en krijgt van klanten een zeer hoge waardering op het gebied van klanttevredenheid. Momenteel telt het netwerk van ASN International in de aangesloten landen in totaal bijna 300 vestigingen met een gezamenlijke omzet van ruim 325 miljoen euro.
In het eerste kwartaal van dit jaar gaan 20 van de in totaal 65 vestigingen van de Poolse businesspartner DynaFleet als franchisebedrijven verder onder de naam ASN Polska vanuit een nieuw hoofdkantoor in de Warschau (was Krakow).
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.