Bridgestone lanceert Bridgestone Partner netwerk

Bridgestone lanceert Bridgestone Partner netwerk

Bridgestone PartnerBridgestone lanceert in Europa ‘Bridgestone Partner‘, een nieuw netwerk met bandendealers dat in de plaats komt van haar Europese Truck Point netwerk.

Duidelijkheid
In Bridgestone Partner zijn het Truck Point netwerk en de Total Tyre Care service samengebracht in een enkele serviceparaplu. Volgens Bridgestone brengt dit duidelijkheid voor de eindgebruikers: “Met het Bridgestone Partner netwerk bieden we service waarmee we de kosten voor de gehele levensduur van de band verminderen, in plaats van gewoon banden leveren tegen concurrerende prijzen”, aldus Steven de Bock, Director Truck & Bus bij Bridgestone Europe. “De eisen van klanten veranderen continu omdat ze voortdurend kijken hoe ze kosten van de banden kunnen verlagen. Wij komen aan deze eisen tegemoet door ons servicenetwerk te stroomlijnen.”

Adviserende rol
Bridgestone Partner is het resultaat van het feit dat Bridgestone nu een meer adviserende benadering heeft voor haar wagenparkklanten. De Bock: “Hoewel banden slechts een klein deel zijn van de kosten van een wagenpark (2 tot 4%) kunnen ze wel een belangrijke invloed hebben op andere kosten zoals die van brandstofverbruik en onderhoud.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.