Bridgestone banden geselecteerd voor Audi A1

Bridgestone banden geselecteerd voor Audi A1

Audi AG heeft Bridgestone’s Potenza S001 gekozen voor eerste montage op de nieuwe Audi A1. De leveringen van maat 225/35 R18 87W voor de eersteklas compacte 3-deurs zijn in september 2010 gestart. De Audi A1 is het vierde contract voor eerste montage van de Potenza S001 sinds de introductie van de band in februari 2010. De Potenza S001 werd eerder al geselecteerd voor de Audi RS5, de Aston Martin Rapide en de Ferrari 458 Italia. “Bridgestone is er trots op te kunnen voldoen aan de extreem hoge eisen die Audi aan de prestaties stelt”, aldus Didier Schneider, Vice President Original Equipment, Bridgestone Europe. “De nauwkeurige stuurreacties van de Potenza S001 vullen de sportieve eigenschappen van de Audi A1 perfect aan.”
Bridgestone heeft de Potenza S001 ontworpen voor optimale sportieve prestaties voor sportwagens uit de hoogste klasse en krachtige auto’s uit het luxe segment.
Bridgestone levert al sinds 1992 banden voor eerste montage aan Audi in Europa. Andere modellen die standaard worden uitgerust met Bridgestone-banden zijn de Audi S3, de Audi S6 en de RS5.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.