Boon Food Group ontvangt duurzaamheidscertificaat Profile

Boon Food Group ontvangt duurzaamheidscertificaat Profile

Profile Tyrecenter Truck Europe heeft Boon Food Group in Dordrecht het duurzaamheidscertificaat ‘Duurzaam op de weg’ overhandigd. Dit laat Profile weten.
Preventief
Boon Food Group kreeg het certificaat uit handen van verkoopdirecteur René van Maasakkers van Profile: “Met onze 100% Uptime Service wordt preventief gewerkt aan de maximale inzetbaarheid van trucks. Boon Food Group kan met het duurzame bandenmanagement de vloot rollend houden zodat de continuïteit van de producten en de aflevering gegarandeerd is.” Met dit certificaat bewijst Boon dat het zich met de vloot committeert aan de hoge eisen van duurzaam bandenbeleid. Dat resulteert in minder brandstofverbruik, CO2-uitstoot en kosten.
Supermarktketens
Boon Food Group zorgt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Dordrecht voor belevering van producten aan afnemers in het land, waaronder de supermarktketens Boon’s markt, MCD supermarkt en gemakswinkel Boon’s pitstop. De vloot van Boon Food Group telt 130 voertuigen, waaronder busjes, opleggers en trekkers in eigen beheer.
Via Zorgboodschap worden zorginstellingen bevoorraad en per cliënt gesorteerd aangeleverd.
Het bedrijf werkt al 19 jaar samen met Profile.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.