Bandenmaffia.nl sponsort kampioen driften

Bandenmaffia.nl sponsort kampioen driften

Bandenmaffia.nl heeft voor het seizoen 2015 een sponsorovereenkomst met Gerrit Jan Toonen, met de bijnaam ‘Sik’, Nederlands drift kampioen 2012..
Gymkhana drift wedstrijd
Toonen was dit jaar derde bij de allereerste Gymkhana drift wedstrijd. Door de sponsoring is hij tijdens alle wedstrijden verzekerd van nieuwe banden, “iets wat voor een drifter essentieel is”, aldus Bandenmaffia.nl.
Afgelopen weekend heeft Toonen in zijn Bandenmaffia.nl gesponsorde Opel Manta (voorzien van een BMW M3 motor) een sterk staaltje stuurmanskunst laten zien. Tijdens de Motorshow in Essen bemachtigde hij een 3e plaats tijdens de Gymkhana driftchallenge wedstrijd, achter de nummer 1 en 2 in het Duitse kampioenschap.
Essen Motorshow
De Opel Manta is nog t/m zondag 7 december 2014 te zien op de Essen Motorshow. Op zondag is er de mogelijkheid om met Sik mee te rijden tijdens de drifttaxi.
Bandenmaffia.nl geeft de kans om het toegangskaartje van de Essen Motorshow terug te verdienen. Geinteresseerden moeten een selfie maken met de Opel Manta en deze plaatsen op de Facebookpagina van Bandenmaffia. 10 December 2014 worden de winnaars bekend gemaakt.
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.