Bridgestone blijft World Cup alpineskien sponsoren

Bridgestone blijft de Audi FIS World Cup alpineskiën ook in het seizoen 2012/2013 sponsoren. Uitgebreide aandacht in de media, hospitality-evenementen voor het bedrijfsleven en de uitvoering van plaatselijke marketingactiviteiten rond de sponsoring van de World Cup alpineskiën hebben bijgedragen aan de promotie van Bridgestone’s eersteklas winterbanden in Europa.
Bridgestone is de hoofdpartner bij 35 World Cup-evenementen alpineskiën, die in oktober 2012 van start gaan en plaats zullen vinden in acht verschillende Europese landen: Oostenrijk, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Slovenië, Zweden en Zwitserland.
“De sponsoring van de World Cup alpineskiën heeft niet alleen het imago van Bridgestone’s winterbanden vergroot, maar ook de positie van Bridgestone in deze markt verder versterkt”, aldus Tomohiro Fukuda, Senior Vice-President, Sales and Marketing, Bridgestone Europe. “Deze samenwerking heeft gezorgd voor een duidelijke relatie tussen de World Cup alpineskiën op topniveau en Bridgestone’s winterbanden”, aldus Tomohiro Fukuda. “Deze dynamische sport kent dezelfde prestatiewaarden als onze producten: controle, balans, veiligheid en grip.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.