Bandencentrum Jan Steverink distributeur Michelin Sport Cup

Bandencentrum Jan Steverink distributeur Michelin Sport Cup

Bandencentrum Jan Steverink in Deventer is verkozen tot exclusief distributeur voor Nederland van de Michelin Sport Cup ultra high performance banden. De Sport Cup en Sport Cup + zijn ontwikkeld voor maximale prestaties op het circuit én de openbare weg. Porsche monteert deze Michelin banden af fabriek onder de meest krachtige types 911: de GT2 en GT3. BMW kiest voor deze banden onder de M3. “Wij zijn zeer trots op het feit dat Michelin ons heeft gevraagd om de Michelin Sport Cup en Sport Cup + op de kaart te zetten in Nederland”, aldus Pieter Rommens en Marcel de Groot, de eigenaren van het bandencentrum dat een grote affiniteit heeft met supersportieve auto’s. “Deze Michelin banden zijn bij uitstek geschikt voor echte liefhebbers die op zoek zijn naar maximale prestaties op het circuit én onderweg naar een trackday of circuitevenement.”
Bandencentrum Jan Steverink omvat een bandencentrum en -groothandel. “Die combinatie maakt dat we een logische gesprekspartner zijn voor bijvoorbeeld Porsche en BMW-dealers en -specialisten, maar ook voor eigenaren van deze Porsche’s, BMW’s en andere sportauto’s. Onze handelsactiviteiten koppelen we aan kennis en kunde van het monteren van deze speciale banden.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. aad molendijk

    U schrijft al dat die cup banden voor circuit en track zeer geschikt zijn. Mee eens, maar voor de weg vind ik ze niet veilig. Welk ander merk of alternanief raden jullie aan voor bijv. een GT3 997 Pirelli of Corsa?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.