Apollo wint award voor verantwoord ondernemen

Apollo wint award voor verantwoord ondernemen

Apollo Tyres heeft de ‘Asia Responsible Entrepreneurship Award (AREA) 2012’ in ontvangst mogen nemen. De bandenfabrikant heeft deze award gewonnen in de categorie gezondheidszorg vanwege haar initiatief voor preventie van HIV-Aids.
Apollo Tyres is al in 2001 gestart met een project voor bewustwording en voorkoming van HIV-Aids onder medewerkers, zakelijke relaties en de gemeenschap. Tevens beschikt Apollo over 21 Health Care Centres in India, gericht op transporteurs. Deze centra zijn gesitueerd in de grote transportknooppunten in India en houden zich bezig met zorg en preventie. Tevens organiseert Apollo hier voorlichtingsbijeenkomsten.
Volgens Onkar Kanwar, voorzitter van Apollo Tyres, is zorg voor de maatschappij altijd al een belangrijke kernwaarde geweest voor Apollo Tyres: “Deze award sterkt ons in het nemen van dergelijke initiatieven voor de sociale verantwoordelijkheid. Dit zal altijd een belangrijke doelstelling blijven van ons bedrijf.”
Het Asia Responsible Entrepreneurship Awards programma (AREA) erkent Aziatische bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid in ondernemerschap.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.