Vredestein verzamelt 30.000 euro voor Serious Request

Vredestein verzamelt 30.000 euro voor Serious Request

Martin Schulte, voorzitter van de Ondernemersraad van Apollo Vredestein, heeft op 19 december een cheque overhandigd aan het Glazen Huis van 3FM Serious Request.
Het bedrag van 30.000 euro is het resultaat van een actie van de medewerkers waarbij mensen vrijwillig verlofuren konden inleveren voor 3FM Serious Request. In totaal besloten bijna 700 medewerkers deel te nemen aan de actie en samen leverden zij meer dan 2100 uur verlof in voor het goede doel.
Naast deze cheque werd ook een cheque overhandigd namens de Vredestein Noordkaap Challenge. Deelnemende teams aan deze Challenge zijn van 7 december tot en met 19 december op en neer gereden naar de Noordkaap. Onderweg hebben zij de meest bijzondere opdrachten uitgevoerd, waarmee donaties voor 3FM Serious Request opgehaald. In totaal is met de Vredestein Noordkaap Challenge een bedrag van 4.710 euro verzameld.
Daarnaast was er het initiatief om vrijwillig verlofuren in te leveren om zo een geldbedrag op te halen. Het idee werd direct positief ontvangen door de directie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.