Apollo Tyres opent R&D Centrum in India

Apollo VredesteinApollo Tyres heeft in India een Research & Development centrum geopend vlakbij Chennai. Dit is het tweede globale R&D centrum; het eerste R&D centrum werd in 2013 geopend bij Vredestein in Nederland.

Azië
De opening in India werd verricht door Apollo CEO Onkar S. Kanwar en managing directeur Neerai Kanwar. Het nieuwe R&D centrum telt ongeveer 150 medewerkers en focust zich op de ontwikkeling van nieuwe producten voor Azië, het Midden Oosten en Afrika. Het R&D centrum in Enschede telt ruim 150 medewerkers en op houdt zich bezig met productontwikkeling voor Europa en Noord-Amerika.

Satellietcentra
Naast de twee R&D centra heeft Apollo Tyres ook twee satelliet R&D centra in India en Duitsland. Het centrum in India richt zich op de integratie van electronica in de bandentechnologie en het centrum in Duitsland richt zich op Duitse OEM klanten van zowel Apollo als Vredestein.

De opening in India volgt op de herstructurering van de Research & Development activiteiten om deze beter aan te laten sluiten bij de groeiaspiraties van Apollo Tyres.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.