Apollo ontwikkelt voetbalveld van gerecycled rubber

Apollo ontwikkelt voetbalveld van gerecycled rubber

Apollo Tyres, partner van Manchester United heeft een speelveld ontwikkeld van gerecycled rubber. Het rubber is afkomstig uit haar zelfgeproduceerde banden en dient als ondergrond voor een nieuw, geavanceerd speelveld op het terrein van Old Trafford.
Hergebruik rubber
Het speelveld grenst aan het Theatre of Dreams en is toegankelijk voor de plaatselijke bevolking om hun voetbaltalent te tonen en te verbeteren.Volgens Marco Paracciani, Chief Marketing Officer Apollo Tyres is dit een innovatieve manier om gerecycled rubber te hergebruiken en tegelijkertijd op de lange termijn te investeren in de lokale bevolking: “In onze rol als sponsor van Manchester United willen we deze gemeenschap ondersteunen en de aanleg van ons eerste speelveld is hier duidelijk bewijs voor.”
Jong talent
Het initiatief past bij het doel van Manchester United om jong talent te ontdekken. De club investeert al van oudsher in de ontwikkeling van de jeugd. Apollo Tyres hoopt nu dat de nieuwe speelvelden kunnen dienen als springplank voor een nieuwe generatie jonge spelers uit de lokale gemeenschap.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.