Apollo Vredestein toont nieuwe Altrust tijdens Reifen

Apollo Vredestein toont nieuwe Altrust tijdens Reifen

Apollo Vredestein Reifen 2016Tijdens Reifen 2016 toont Apollo Vredestein de nieuwe Apollo Altrust. Deze nieuwe, lichtgewicht vrachtautoband is ontworpen met een speciale focus op veiligheid en duurzaamheid.

Duurzaam
Een uniforme drukverdeling en versterkte rib door extra materiaal in de schouder maakt de Apollo Altrust extreem duurzaam. De nieuwe generatie loopvlak- en basiscompound en het profiel verlagen volgens de bandenproducent het brandstofverbruik: “De rondere footprint, betere weerstand tegen aquaplaning, en het stuggere loopvlakpatroon voor stabiel remgedrag dragen verder bij aan de veiligheid.”

Vredestein Quatrac
Ook laat Apollo Vredestein de nieuwste toevoegingen aan het Vredestein Quatrac vierseizoenenaanbod zien. Er worden 42 nieuwe maten gelanceerd, waarmee het aanbod in totaal 126 opties telt. 16 van de nieuwe maten komen met snelheidscodering W of Y, en in groottes van 16” tot 20″. Met de nieuwe uitbreiding is de band ook geschikt voor auto’s in het luxe segment, zoals de Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque en Land Rover Discovery.

Apollo Vredestein is aanwezig in Hal 3, stand nr. 3C16.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.