Apollo maakt promotietoer met industriebanden

Apollo maakt promotietoer met industriebanden

Apollo start op 6 augustus met een Europese promotietoer van 6 maanden om de complete lijn industriebanden voor te stellen aan eindgebruikers en bandenspecialisten.
8 landen
De toer gaat met een speciaal hiervoor ingerichte Volkswagen Crafter van start in Duitsland. Hierna worden in ieder geval Nederland, Zweden, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk, Spanje en Italië aangedaan.
Het thema van deze promotietoer is ‘Apollo Industrial Tyres – New in Europe’. Specialisten van Apollo Vredestein laten zoveel mogelijk gebruikers en dealers in acht landen kennis maken met de industriebanden van Apollo. In de bus zijn nagenoeg alle typen, maten en profielen aanwezig in een showopstelling.
Graafmachines
Apollo Vredestein introduceerde in 2013 de eerste productlijnen voor graaf-laadcombinaties en walsen. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met banden voor onder andere mobiele graafmachines, telescopische verreikers en compacte schrankladers.
Het assortiment bestaat uit de AIT 416/ AIT426: voor graaf-laadcombinaties en telescopische verreikers, de Apollo ARC 317: voor walsen, de Apollo ASR 614: voor compacte schrankladers en de Apollo AWE 713: voor mobiele graafmachines.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.