11-13 februari: eerste nationale editie Auto Prof

11-13 februari: eerste nationale editie Auto Prof

Van 11 tot en met 13 februari vindt in de Evenementenhal in Gorinchem de eerste nationale editie van Auto Prof – AMT Live plaats. Organisator Easyfairs laat weten dat zowel veel trouwe als nieuwe exposanten zich zullen presenteren.
Indeling
Nieuw in Gorinchem is dat de indeling en de aankleding van de beursvloer anders zijn aangepakt. Verder is er voor het eerst een centraal foodcourt en een VIP-lounge. De organisatie toont zich tevreden over het aantal deelnemers: “Tussen 2010 en 2020 zijn verschillende bedrijven al tien keer deelnemer geweest op Auto Prof – AMT Live”, zegt Floris Valk, Head of Events Automotive bij beursorganisator Easyfairs. “Veel van hen hebben zich inmiddels ook ingeschreven voor de 2020-editie. Het is mooi om te zien dat bedrijven het vertrouwen hebben in ons als organisatie en loyaal zijn aan de beurs.”
Technieken
De bezoeker wordt meegenomen in de technieken van nu. Zo zijn op de beursvloer onder andere toepassingen voor autonome- en elektrische voertuigen geclusterd. Daarnaast vormt het AMT Kennisplein een prominente plek op de beursvloer. De thema’s voor deze editie zijn: APK, slimmer diagnosestellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.