Snap-on Tools bestaat 100 jaar

Snap-on Tools bestaat 100 jaar

Snap-on Tools bestaat 100 jaar. Deze bijzondere mijlpaal is in het bijzijn van de Snap-on franchisenemers gevierd tijdens de Kick-off van 2020.
Zichtbaar
Het jubileum is het hele jaar zichtbaar in de rijdende winkels van de Snap-on franchisenemers. Ook zal er bij het jubileum worden stilgestaan tijdens de vakbeurzen Auto Prof – AMT Live in Gorinchem en AutoTechnica in Brussel. Verder zijn er promotie-uitingen op de Snap-on website en social media kanalen.
Oprichting
Snap-on Tools werd opgericht in 1920. De eerste schreden naar Europa werden gedaan door het bedrijf James Ruben, dat sinds de jaren dertig kwaliteitsmachines, motoronderdelen, (Monroe) schokdempers, machines voor motorrevisies én Amerikaanse Snap-on gereedschappen in Nederland importeerde en verkocht. Na het faillissement van dit bedrijf in 1988 heeft Snap-on International zelf aangestuurd om in Europa een nieuwe Snap-on netwerk met repair centers op te zetten. De toenmalige Pieter de Groot (1934) is de grondlegger van het huidige Snap-on Tools in de Benelux en een aantal andere Europese landen.
Momenteel zijn er in de Benelux 43 Snap-on franchise dealers die met hun ‘rijdende winkel’ de klant bezoeken om hun gereedschappen te demonstreren en te verkopen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.