WRT Audi en Snap-on stappen in DTM kampioenschap

WRT Audi en Snap-on stappen in DTM kampioenschap

Het Belgian Audi Club Team / W Racing Team (WRT) en Snap-on Tools hebben hun samenwerkingsverband met twee jaar verlengd. Naast deelnames aan diverse langeafstandsraces en GT- en toerwagenkampioenschap stapt het team nu ook in het Duitse toerwagenkampioenschap (DTM).
DTM
Met ingang van 2019 neemt WRT Audi met Snap-on Tools deel aan het Deutsche Tourenwagen-Masters kampioenschap. Snap-on Tools biedt hierbij technische ondersteuning, net zoals het dat al langer doet in de autosport. Er werden verscheidene titels in onder andere de Blancpain GT Series, endurance-races en TCR kampioenschappen gewonnen. De equipmentleverancier biedt hiervoor de noodzakelijke gereedschappen en equipment om de racewagens te kunnen onderhouden en repareren. Ook richt Snap-on Tools de pitboxen in met tool storages voor het opbergen van gereedschappen.
Samenwerken
Volgens directeur Marc Kwekkeboom is dit inmiddels het tiende jaar dat WRT en Snap-on samenwerken: “We zijn er trots op dat WRT er keer op keer voor kiest hun racewagens met Snap-on Tools te prepareren, onderhouden en te repareren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat WRT ook de aankomende twee jaar weer op topniveau zal kunnen presteren en races gaat winnen.”
Belgian Audi Club Team / W Racing Team heeft in 2019 een vol schema met autoraces.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.