Hankook bandenleverancier Europese TCR series

Hankook bandenleverancier Europese TCR series

Hankook heeft haar betrokkenheid in de autosport uitgebreid als nieuwe en exclusieve bandenleverancier van Europese TCR series. Dit laat de bandenproducent weten.
Ventus racebanden
Hankook gaat voor de TCR series de Ventus Raceband leveren. Dit jaar begint TCR Europe aan zijn zesde seizoen en zal in zeven verschillende Europese landen starten. De openingsronde vindt op 7 mei in de Slovakia Ring plaats. De deelnemende auto’s zijn van Alfa Romeo, Audi, Cupra, Honda, Hyundai en Peugeot. Deze zullen strijden op onder meer het Circuit Paul Ricard in Frankrijk, de Nurburgring in Duitsland en Spa-Francorchamps in Belgie. De finale van de TCR Europe zal op 8 oktober op het Circuit de Barcelona plaatsvinden.
Toerwagens
Hankook heeft in het verleden al vaker de TCR races gesteund. Het programma omvat zes ronden in zes verschillende Europese landen. Manfred Sandbichler, Hankook Motorsport Director Europe: “De TCR-klasse staat bekend om toerwagenraces van het hoogste niveau. Het brengt een breed scala aan merken en is over de hele wereld gevestigd. Met dit in gedachten is het uitbreiden van de betrokkenheid van Hankook bij de TCR series de juiste beslissing. Onze Ventus Raceband heeft zich al jaren in deze klasse bewezen en we verheugen ons op spannende motorsport op bekende, internationale circuits.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.