Vredestein krijgt tweede merkvestiging in India
(Foto: Vredestein)

Vredestein krijgt tweede merkvestiging in India

Vredestein heeft in Bhopal een tweede exclusieve vestiging geopend in India. Die ‘branded retail outlet’ is gevestigd bij Arihant Tyres in de midden-Indiase stad. De vestiging is officieel geopend door Rajesh Dahiya, vice president, sales and service van moederbedrijf Apollo Tyres. De banden zelf komen niet uit Enschede maar worden gefabriceerd in een fabriek van Apollo in India.

‘’Bhopal komt snel op als premium bandenmarkt waar de consumenten graag kiezen voor hoog-presterende banden voor hun premium auto’s en superbikes. Arihant Tyres sluit met twee decennia ervaring en vier vestigingen in de stad aan bij de Vredestein productenreeks. We hebben er alle vertrouwen in dat onze aanwezigheid in deze drukbezochte wijk en versterkte merk-zichtbaarheid een win-win is voor zowel Arihant Tyres als onzelf’’, zegt Dahiya.

‘’De speciale Vredestein-presentatie volgt een modern retailformaat voor de verkoop van banden, met veel zichtbare aantrekkelijkheid, comfort en gemak voor de klanten. Ook biedt het hen de mogelijkheid om kennis te nemen met de toepassingen en prestaties van de producten voordat ze een aankoop doen.’’

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.