Vredestein genomineerd voor European Best Event Award

Vredestein genomineerd voor European Best Event Award

Vredestein is genomineerd voor de European Best Event Award 2012, in de categorie Product Service Launch Event. Deze nominatie werd behaald met de introductie van de Ultrac Vorti in Boedapest.
De European Best Event Awards Ceremony 2012 wordt georganiseerd op 15 en16 november in Milaan. Doelstelling van deze award is om het beste evenement te erkennen en om het belang van evenementen in de marketingmix voor organisaties te onderstrepen.
Het evenement telt een relatief groot aantal nominaties in de categorie Product Service Launch Events. “Met veel evenementen uit de automotive branche”, aldus de organisatie.
De introductie van de Vredestein Ultrac Vorti was het resultaat van een samenwerking tussen Vredestein en de Italiaanse ontwerper Giugiaro. Als locatie werd gekozen voor het Museum van Applied Arts in Boedapest. Het architectonische meesterwerk van dit museum paste het beste bij de introductie, aldus Vredestein: “We moesten communiceren dat het product niet alleen ultragoede prestaties heeft, maar ook een zeer aantrekkelijk ontwerp. Het is een hoogtepunt van kunst en technologie.’
De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de European Best Event Awards Ceremony in Milaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.