Vredestein steunt Noordkaap Challenge 2012

Vredestein steunt Noordkaap Challenge 2012

Op vrijdag 7 december vertrekken vanuit Enschede de teams van de tweede editie van de Vredestein Noordkaap Challenge als onderdeel van 3FM Serious Request 2012. Apollo Vredestein steunt het initiatief.
De teams rijden naar Noorwegen om daar met een beetje geluk het noorderlicht te bewonderen. In slechts dertien dagen leggen ze ruim 7.000 kilometer af, waarbij ze onderweg zogenaamde Day Challenges uitvoeren om donaties op te halen. De thuisblijvers kunnen de teams opdrachten laten doen om geld binnen te halen voor het goede doel. Is een opdracht uitgevoerd dan gaat de donatie naar Serious Request.
Aan de tocht kan iedereen deelnemen. Hiervoor kunnen mensen zich inschrijven via www.noordkaapchallenge.com voor 360 euro per persoon als bijdrage aan de 3FM Serious Request van 2012. Om deel te nemen hebben ze een APK-gekeurde auto met winterbanden nodig.
De teams starten op 7 december bij Apollo Vredestein in Enschede en finishen woensdag 19 december bij het Glazen Huis in Enschede. Hier zal ook de cheque met het bedrag van de opgehaalde fondsen worden overhandigd.
Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor de allerkleinsten in de strijd tegen babysterfte. Deze stille ramp maakt wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes, een gevolg van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.