Vredestein breidt productiecapaciteit landbouwbanden uit

Vredestein breidt productiecapaciteit landbouwbanden uit

Apollo Vredestein gaat fors investeren in de uitbreiding van de productiecapaciteit van haar landbouwbanden in Enschede. Dit maakt het bedrijf op haar website bekend.
Aanleiding voor deze investeringen is de groeiende vraag naar Vredestein-banden vanuit de Europese agrarische markt. Nadat de nieuwe investeringen in de loop van 2013 uitgevoerd zijn, verwacht het bedrijf 50% meer landbouwbanden te kunnen produceren.
Primaire doelstelling van de investeringen in de productiecapaciteit is om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag van de Europese OE- en vervangingsmarkt. Daarnaast biedt de productietoename van de landbouwbanden Apollo Vredestein de mogelijkheid om nieuwe geografische markten, zoals Amerika en Azië te penetreren met Vredestein.
De focus bij de productietoename ligt op de radiale implement- en tractorbanden uit de Flotation- en Traxion-range. Bij de Implementbanden gaat het om de Flotation Pro en Flotation Trac en bij de tractorbanden om de 65-serie van de Traxion+ en alle TraxionXXL-banden. Met name deze premiumbanden uit het Vredestein-assortiment zijn veelgevraagd en de verwachting van het bedrijf is dat de vraag in de komende jaren verder zal stijgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.