Vredestein wint Lamma 2019 Innovation Award

Vredestein wint Lamma 2019 Innovation Award

Vredestein heeft een gouden medaille gewonnen bij de Lamma 2019 Innovation Awards in de categorie ‘Driven Innovation’. Deze award werd uitgereikt vanwege de Traxion Optimall VF-band.

Platform
De Lamma Innovation Awards biedt een platform waarop exposanten nieuwe innovatieve producten en diensten kunnen presenteren, gericht op de ontwikkeling van machines, uitrusting en diensten voor de landbouw.

VF-technologie
Reden voor het winnen van de award is dat de innovatieve VF-band eindgebruikers een aanzienlijke verlaging van de total cost of ownership biedt. Deze verlaging wordt bereikt dankzij ongeëvenaarde eigenschappen op het gebied van tractie, brandstofzuinigheid en productiviteit. De Traxion Optimall wordt getoond op de Vredestein-stand tijdens Lamma, de grootste landbouwbeurs van het Verenigd Koninkrijk in Birmingham (8 en 9 januari).

De Traxion Optimall heeft een geavanceerde VF-technologie, met een gebogen ontwerp van het contour. Hierdoor is het contactoppervlak bij gelijke druk tot 15% groter dan bij andere VF-banden en 25% groter dan bij IF-banden (Increased Flexion).Hierdoor wordt de tractie verbeterd en het brandstofverbruik verminderd, terwijl de bodemverdichting afneemt. Een ander groot voordeel van de Traxion Optimall is dat deze geschikt is voor gebruik met bandendrukwisselsystemen (CTIS).

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.