VMI wint ‘Tire Industry Supplier of the Year’ Award

VMI wint ‘Tire Industry Supplier of the Year’ Award

VMI awardVMI Group in Epe, fabrikant van onder meer machines voor de banden en rubbersector, heeft de ‘Tire Industry Supplier of the year award’ gewonnen.

Bandenbouwmachines
De award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gala diner tijdens de Tire Technology Expo in Hannover op 15 februari 2017. Hier ontving Harm Voortman, CEO van de VMI Groep, de ‘Tire Industry Supplier of the Year’ Award. Volgens de jury heeft VMI in de loop der jaren continue hoogwaardige bandenbouwmachines en aanverwante apparatuur ontwikkeld en geleverd aan wereldwijde producenten: “Het is niet verrassend dat deze traditie wordt voortgezet met de commercialisering van de Milexx truck bandenbouwmachine.”

Lezers en redactie
Elk jaar worden de ‘Tire Technology International Awards voor Innovation en Excellence’ uitgereikt om succesvolle bedrijven in de bandenbouw- en productie-industrie te belonen. De lijst met genomineerden wordt samengesteld op basis van input van lezers van Tire Technology International en het redactionele team van het tijdschrift. Een onafhankelijk panel van internationale experts uit de industrie brengt dan vervolgens haar stem uit om de winnaars vast te stellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.