VMI versterkt aanwezigheid in Zuidoost-Azië
(Foto: VMI Group)

VMI versterkt aanwezigheid in Zuidoost-Azië

De Nederlandse VMI Group, producent van onder andere bandenproductiemachines, versterkt zijn aanwezigheid in Zuidoost-Azie. Dat doet het bedrijf met de opening van een nieuw servicecentrum in Thailand. VMI biedt vanuit daar zijn volledige servicepakketen met onderhoud en reparatie van bandenmachines en ondersteuning door volledig opgeleide technici, aldus een persbericht.

VMI verhuist in Thailand van een kleinere vestiging naar een nieuwe faciliteit van 1.500 vierkante meter met een moderne werkplaats en kantoorruimten. ‘Dat weerspiegelt onze vastberadendheid om de industrie in deze steeds belangrijker regio te ondersteunen’, meldt het bedrijf.

Ceo Harm Voortman: ‘’De verhuizing naar een groter pand, dat is toegesneden op onze specifieke behoeften, is een investering om onze klanten te ondersteunen. We zijn in staat om VMI machines ter plaatse up-to-date te houden en efficiënt te laten lopen.’’ Rond de officiële ‘boomplant’ ceremonie hield het bedrijf ook een technisch seminar en enkele service-gerichte workshops.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.