Vaco in gesprek met mobiele bandenservice

Vaco in gesprek met mobiele bandenservice

Edwin BrinksmaVaco gaat binnenkort in gesprek met bedrijven die actief zijn met mobiele bandenservice. Dit zei Vaco Branchemanager Edwin Brinksma.

Bijeenkomst
Mede op verzoek van deze bedrijven wordt deze maand een bijeenkomst georganiseerd. “Momenteel zijn er volgens onze informatie 35 tot 40 bedrijven met deze dienstverlening voor personenauto-, bedrijfsauto- en landbouwbanden actief”, aldus Brinksma. “Zij houden zich bezig met de- en monteren en uitlijnen op locatie maar ook met pechservice en vlootcontrole. Het aantal van deze bedrijven groeit. Centraal staat de vraag of we iets voor elkaar kunnen betekenen, maar ook hoe we in samenspraak specifieke kwaliteitseisen kunnen bedenken.”

Internet
In Groot-Brittannië is mobiele bandenservice al meer gemeengoed. Vanwege het gemak en de opkomst van bestellen via internet vraagt de consument het ook hier in toenemende mate.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Dirk

    Gaat de Vaco dan ook letten op de mobiele bandenservice aanbieders als Bandenthuis, welke de banden tegen inkoop online verkopen en vervolgens de hoofdprijs rekenen voor montage?

    16.99 voor montage
    De geheven verwijderingsbijdrage = 1.99 ipv 1.57. Nieuwe ventielen verplicht 3 euro.

    Wat mij betreft een vorm van valse concurrentie.

  2. Marcel

    Heb je de meest recente ‘aanbiedingen’ van PTC dan gezien? Dan is bovengenoemde nog goedkoop 😉

    Ik ben benieuwd wat hier uit komt en aan welke eisen deze bedrijven moeten voldoen om VACO lid te worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.