TTI introduceert Bandenbestellen.nl

TTI introduceert Bandenbestellen.nl

TTI Bandenbestellen.nlTyre Trading International (T.T.I.) in Numansdorp lanceert Bandenbestellen.nl, een nieuwe bandenwebshop voor consumenten.

Online afspraak inplannen
Met de webshop speelt TTI in op het online gemak dat de hedendaagse consument verlangt met een garantie van een professionele montage. Bandenbestellen.nl onderscheidt zich volgens TTI van andere consumentenwebsites doordat de klant direct online een afspraak kan inplannen bij een montagepunt in zijn of haar regio. De banden worden direct bij de geselecteerde Vaco-specialist afgeleverd.

Vaco specialisten
Volgens Peter-Alexander van ’t Hof, directeur/eigenaar van TTI, verkoopt Bandenbestellen.nl alleen banden met een bewezen kwaliteit en biedt de garantie van een vakkundige montage: “We werken op dat gebied alleen samen met zelfstandige Vaco-bandenspecialisten, waardoor de consument is verzekerd van 100% garantie en uitstekende service. De kwaliteit van de aangesloten partners wordt gewaarborgd door het Vaco-kwaliteitskeurmerk.”

Voor het vinden van de juiste autoband zijn er een geavanceerde zoekfunctie en selectiefilters. De klant krijgt daarnaast advies over mogelijke opties om de keuze te vereenvoudigen.

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. De eerste leverancier die nu gewoon het bandenservicekanaal omzeilt en uitschakelt om rechtstreeks aan de consument te leveren. De brave servicebedrijven trappen er gewoon nog in ook. Ik zeg met z’n allen boycotten die TTI.

  2. Bandenspecialisten die hier aan meewerken moeten zicht goed gaan afvragen of dit de manier is waarop zei hun klanten willen bedienen. Stel je eens voor dat alle consumenten uiteindelijk hun banden online elders aanschaffen, dan ben je als bandenspecialist enkel nog maar een montage punt. Mocht er wat met de online aangeschafte banden zijn dan komt deze consument toch als eerst terug naar het montage punt, mag je ook nog als garantie en/of service punt functioneren. Nee hoor, als de groothandel op deze wijze de bandenhandel naar consumenten gaat passeren ben ik van mening dat de bandenspecialist hier niet aan mee moet werken en deze banden dan ook niet moet gaan monteren. Net als alle overige online aanbieders overigens. Als iedere bandenspecialist geen online aangeschafte banden monteert dan is dit alles snel weer afgelopen.

  3. Beste Leo en Thom,

    Via Bandenbestellen.nl heeft de consument de mogelijkheid om banden te bestellen en deze te laten monteren bij een aangesloten montagepartner. De banden worden nooit direct geleverd aan de eindgebruiker (=consument). Het concept is juist opgestart om het ‘brood’ weer terug te geven aan de bandenservicebedrijven. Het is een reactie op internetverkopers die online banden aanbieden zonder montage. Of samenwerken met ongediplomeerde montagepartners.

    Belangrijk te vermelden is dat de aangesloten VACO leden meeverdienen aan de gehele transactie, dus ook aan de bandenverkoop. De insteek van Bandenbestellen.nl is dan ook sociaal en collectief bedoeld.

    Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Team Bandenbestellen.nl

  4. Beste Jurriaan, natuurlijk worden de banden niet rechtstreeks aan de consument geleverd, deze kan ze immers niet zelf monteren. Bij jullie club betaalt de consument de banden vooraf en worden dan naar een montagepunt gestuurd alwaar de consument deze dan kan laten monteren voor een bedrag van €15,- per band. De specialist verdient dus niet meer dan dat, maar moet wel paraat staan als er nog een trilling in de auto zit of de auto trekt door 2e soort banden naar links of rechts. Jullie verschillen dus niet met de andere internetaanbieders hierin, met dit verschil dat jullie ook aan het servicekanaal leveren en dus feitelijk van twee walletjes willen eten. De mening van mij en met mij veel andere servicebedrijven is dat dit absoluut niet kan, en roep op om te stoppen met de prijsbepaling binnen de bandenmarkt, en ons onze marges zelf laten bepalen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.